Xbody je uređaj koji ima sve certifikate za sigurnost.

To znači sigurnost i jamstvo da proizvod ima najviši standard. Kada impuls dovedete u kontakt s tijelom onda ništa nije važnije od toga da je proizvod siguran.

Tvrtka Xbody proizvela je uređaj sa visokim standardima za kvalitetu, te certifikat o sigurnosti. Uz to tvrtka Xbody smatra da svaka odgovorna ustanova, koja se bavi svim gore navedenim funkcijama, mora imati certifikate koje su potrebni da bi zadovoljstvo i povjerenje klijenata bili zagarantirani.

Xbody uređaji i odjela za  EMS trening su inovativna njemačka tehnologija, izrađena u Mađarskoj po najvišim kriterijima. Način vježbanja tijekom kojeg elektro stimulacijom mišića omogućavamo  dodatni podražaj mišića, odnosno njegovu pojačanu kontrakciju. Iako ovaj način i metoda vježbanja izgledaju kao novost, električnu mišićnu stimulaciju već dugo koriste u fizioterapiji  i rehabilitaciji sportaša. U pogledu rukovanja ispunjava najviše kriterije kvalitete Europske Unije. Zahvaljujući preglednom korisničkom izborniku Xbody uređaj je jednostavan za korištenje, a naši klijenti uz ON LINE podršku, mogu pratiti intenzitet svojih treninga, jer podaci treninga, pohranjeni na uređaju, DOSTUPNI SU UVIJEK PUTEM INTERNETA. Uređaj zadovoljava visoke standarde softvera i veliku preglednost, svaki klijent ima mogućnost imati opći plan prehrane, ovisno o tipu svojeg tijela, te se naručivati za termine treninga.

10“ zaslon na uređaju u boji nudi  pregledno treniranje i rukovanje.

Mobilnost uređaja

Uređaj je prijenosan i može se prenositi po potrebi klijenata. Mobilnost uređaja omogućava izvođenje treninga u različitim prostorima i prilagođavanje potrebama klijenata. Osobni trener i uređaj mogu biti dio Vašeg doma, ureda i u svim prostorima gdje postoji izvor električne energije. Dovoljno je samo da nas nazovete i naručite termin, a mi dolazimo na Vašu adresu.

Xbody se može individualno prilagoditi svakome.

Zahvaljujući raznolikosti u primjeni, Xbody se izvrsno uklopio  i u širok spektar fizioterapeutskih  tretmana.

Uživajte u XBODY EMS treninzima u udobnosti svog doma – XBody Zagreb dolazi do vas!